سبد خرید 0

سبد خرید

0

سبد خرید شما خالی است.


روغن جوجوبا- 40 سی سی

jojoba oil
قیمت کالا : 60,000تومان
وضعیت کالا : موجود
رتبه بندی :
تعداد سفارش :

توضیحات

۸ خاصیت روغن‌جوجوبا

۱. مرطوب‌کننده‌ی پوست

روغن جوجوبا- 40 سی سی برای پوست مفید است. بافت و شکل ماده‌ی سبوم ترشح‌شده از غدد چربی پوست شباهت زیادی به روغن جوجوبا دارد، بنابراین هرگاه تولید ماده‌ی سبوم از غدد چربی کاهش یابد، پوست و مو دچار خشکی و شکنندگی می‌شود و حتی زمینه برای بروز آکنه، جوش و یا شوره‌ی سر نیز فراهم می‌شود. غدد چربی پوست، غدد میکروسکوپی هستند که ماده‌ای روغنی یا موم‌مانند به‌نام سبوم ترشح می‌کنند.

هنگامی که تولید ماده‌ی سبوم از غدد چربی به‌دلایلی مانند افزایش سن و یا عوامل محیطی کاهش یابد و یا متوقف شود، می‌توان از روغن جوجوبا به‌عنوان نرم‌کننده‌ی پوست و مو استفاده کرد. از سوی‌دیگر، ترشح زیاد سبوم در دوران بلوغ یا وقتی که سطح هورمون بدن بالاست، ممکن است موجب بروز آکنه و چرب شدن پوست شود. روغن جوجوبا چربی اضافی پوست را ازبین می‌برد. درواقع استفاده از این روغن باعث می‌شود سطح چربی پوست به حالت تعادل برسد. این روغن یک درمان طبیعی و خانگی برای آکنه و جوش است، از خاصیت نرم‌کنندگی آن می‌توان برای نرم‌کردن پوست و شکنندگی مو نیز استفاده کرد.

روغن جوجوبا نرم‌‌کننده‌ای طبیعی است که باعث لطافت پوست می‌شود و از خشکی، پوسته‌پوسته شدن و خارش جلوگیری می‌کند. کمبود آب در لایه بالایی پوست موجب خشکی پوست می‌شود. روغن جوجوبا با تشکیل یک لایه‌ی چربی بر روی پوست موجب حفظ آب پوست می‌شود. از این روغن می‌توانید بر روی پوست صورت، گردن، دست‌ها، پاها و مو هم استفاده کنید. با توجه به طبیعی بودن و ارگانیک بودن این روغن استفاده از آن بر روی پوست تمام بدن هیچ ضرری ندارد، زیرا به‌دلیل نبود هیچ ماده‌ی شیمیایی مصنوعی موجب حساسیت پوستی و آلرژی نیز نمی‌شود.

۲. پاک‌کننده‌ی آرایش

از روغن جوجوبا بر روی پوست صورت هم می‌توان استفاده کرد. درواقع باید گفت این یک روش کاملا طبیعی و ساده برای محافظت از پوست نیز محسوب می‌شود. به‌جای استفاده از پاک‌کننده‌‌های آرایشی که معمولا حاوی مواد شیمیایی نیز هستند، بهتر است با استفاده از روغن جوجوبا مواد آرایشی را از روی پوست صورت خود پاک کنید. حتی می‌توانید از روغن جوجوبا برای پاک کردن آرایش چشم نیز استفاده کنید، زیرا در مقایسه با پاک‌کننده‌های شیمیایی خطر کمتری دارد و میزان بروز حساسیت نیز به‌شدت کاهش می‌یابد.

 ۳. جلوگیری از خشکی پوست هنگام اصلاح

دیگر نیازی به استفاده از کرم‌های اصلاح نیست؛ بافت موم‌مانند روغن جوجوبا از بریدگی و ایجاد خراش و سوختگی در هنگام استفاده از تیغ بر روی پوست جلوگیری می‌کند. به‌علاوه، برخی از کرم‌های اصلاح حاوی موادشیمیایی هستند که باعث بسته‌شدن منافذ پوست می‌شوند، ولی روغن جوجوبا ماده‌ای طبیعی است که نه‌تنها هیچ ضرری برای پوست ندارد، بلکه موجب سلامتی و شادابی پوست نیز می‌شود.

قبل از اصلاح کردن کمی روغن جوجوبا روی پوست‌ خود بمالید. بعد از اصلاح نیز می‌توانید از این روغن استفاده کنید تا نرمی و لطافت پوست حفظ شود.

۴. حفظ سلامت پوست

روغن جوجوبا مانع بسته‌شدن منافذ پوست و بروز جوش‌های سرسیاه می‌شود. اگرچه روغن است و ما فکر می‌کنیم که استفاده از روغن بر روی پوست باعث چربی پوست و جوش‌ می‌شود، ولی باید توجه داشت که روغن‌ جوجوبا محافظت‌کننده و پاک‌کننده‌ای کاملا طبیعی است. روغن جوجوبا غنی از یُد است. وجود یُد در این روغن از رشد باکتری‌های مضر بر روی پوست که عامل بروز جوش و آکنه هستند، جلوگیری می‌کند. آنتی‌ اکسیدان‌ های موجود در روغن جوجوبا از چین‌وچروک پوست نیز جلوگیری می‌کند و به‌صورت کاملا طبیعی مانع پیری و چروکیدگی پوست در اثر افزایش سن می‌شود.

روغن جوجوبا فرایند بهبود زخم را سرعت می‌بخشد. مطالعات انجام‌شده در مؤسسه‌ی محیط‌زیست و علوم‌زیستی ایتالیا نیز این مسئله را اثبات می‌کند. درواقع نتایج این پژوهش‌ها نشان می‌دهد که روغن جوجوبا موجب بهبود سریع‌تر زخم می‌شود و هم‌زمان سرعت سنتز کلاژن را نیز افزایش می‌دهد. همچنین مطالعات نشان داد که روغن جوجوبا اثرات بسیار سمی پوست در هنگام استفاده از این روغن به‌شدت کاهش می‌دهد.

مطالعاتی که در سال ۲۰۱۲ بر روی ۱۹۴ نفر انجام شد، نشان داد که روغن جوجوبا موجب کاهش مشکلات پوستی می‌شود. این افراد از روغن جوجوبا به عنوان ماسک به مدت دو تا سه بار در هفته استفاده می‌کردند. تحقیقات نشان داد ۵۴ درصد از افراد شرکت‌کننده اعلام کرده‌اند که بعد از شش هفته استفاده از این ماسک، مشکلات پوستی‌شان به طور قابل توجهی کاهش یافته است.

۵. بهداشت و سلامت مو

روغن جوجوبا با حفظ رطوبت مو سلامت مو را تضمین می‌کند، همچنین استفاده از روغن جوجوبا از خشکی پوست سر و پوسته‌پوسته شدن و شوره‌زدن نیز جلوگیری می‌کند. شما می‌توانید از روغن جوجوبا برای درخشندگی موها استفاده کنید. این روغن صاف‌کننده و نرم‌کننده‌ی طبیعی نیز محسوب می‌شود. روغن جوجوبا جایگزین مناسبی برای استفاده از محصولات شیمیایی مو است که به‌دلیل وجود مواد شیمیایی نه‌تنها سلامت موها را به‌خطر می‌اندازد، بلکه موجب خشکی و بدحالی موها نیز می‌شوند.

برای شانه‌‌کردن موها می‌توانید چند قطره از روغن جوجوبا را روی برس خود بریزید یا مستقیم به موهای‌تان بمالید، این کار شانه‌زدن موها را بسیار راحت‌تر می‌کند و از شکنندگی و ریزش مو در هنگام شانه‌زدن جلوگیری می‌کند.

اخیرا از روغن جوجوبا برای درمان بیماری الوپسی یا همان طاسی‌سر استفاده می‌شود. در این بیماری، موها به‌دلیل عفونت قارچی یا آسیب به ریشه یا فولیکول مو دچار ریزش می‌شوند. مطالعات نشان می‌دهد که رایحه‌درمانی در درمان این نوع ریزش مو بسیار مؤثر است.

پژوهش‌های انجام‌شده در دانشگاه پزشکی مری‌لند نشان داد که ماساژ پوست سر با ترکیبی از چند روغن مختلف به رشد موها کمک زیادی می‌کند. مطالعات ثابت کرده است که ترکیبی از روغن‌های مختلف مانند روغن اسطوخدوس، روغن رزماری، روغن تایلندی و روغن اسانس سدر در رشد و بهبود کیفیت موها تأثیر شگرفی دارند.

استفاده از اسانس‌ها ممکن است در برخی از افراد موجب بروز حساسیت شود، ولی تحقیقات نشان داد که ترکیب آن با روغن جوجوبا بسیار مؤثر و مفید است. براساس مطالعات انجام‌شده افزودن سه تا شش قطره اسانس به یک قاشق غذاخوری روغن جوجوبا می‌تواند در درمان ریزش مو بسیار مؤثر باشد، زیرا استفاده از این روغن از خشک‌شدن فولیکول مو و شکنندگی مو که در نهایت منجر به ریزش آن می‌شود، جلوگیری می‌کند. استفاده از روغن جوجوبا باعث می‌شود رطوبت مو حفظ شود و پوست سر نیز در شرایط بهتری قرار گیرد که همین زمینه را برای رشد بهتر مو فراهم می‌کند.

۶. روغن جوجوبا حاوی ویتامین E

ویتامین E نقش آنتی‌اکسیدان را بازی می‌کند. ویتامین E دیواره‌های مویرگی پوست شما را تقویت می‌کند و با حفظ رطوبت و قابلیت ارتجاعی پوست، به‌عنوان ماده‌ای مغذی ضدپیری برای پوست و مو عمل می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که ویتامین E در کاهش التهاب بدن و پوست اهمیت زیادی دارد و به حفظ بهداشت، سلامت و شادابی پوست کمک زیادی می‌کند. این ویژگی آنتی‌اکسیدانی ویتامین E برای افرادی که درمعرض دود سیگار یا اشعه ماورا‌ءبنفش هستند، نیز بسیار مفید است و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌دهد.

وقتی از روغن جوجوبا- 40 سی سی استفاده می‌کنید، ویتامین E آن ازطریق لایه‌ی اپیدرمی پوست جذب می‌شود. می‌توان از این روغن برای درمان آفتاب‌سوختگی که یکی از علل شایع ابتلا به سرطان پوست است، هم استفاده کرد، زیرا روغن جوجوبا سرعت بازسازی سلول را افزایش می‌دهد. روغن جوجوبا در درمان زخم، آکنه و چین‌وچروک پوست نیز کاربرد دارد. خاصیت آنتی‌اکسیدانی و مرطوب‌کنندگی ویتامین E را نباید در افزایش ضخامت مو نادیده گرفت.

۷. روغن جوجوبا حاوی ویتامین B

ویتامین B نیز خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و به بدن در مبارزه با رادیکال‌های آزاد و آسیب سلولی کمک می‌کند. ویتامین B برای پوست بسیار مفید است و تعادل هورمونی پوست را در سطح متعادل حفظ می‌کند. برای مثال، ویتامین B5 (یا همان پانتوتنیک اسید) در درمان آسیب‌های پوستی متأثر از رادیوتراپی بسیار مؤثر است و سرعت بهبود زخم و بریدگی را افزایش می‌دهد. نمی‌توان خاصیت ویتامین B5 را جلوگیری از پیری پوست، چین‌وچروک و ازبین بردن جوش‌های سرسیاه نادیده گرفت.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند که پانتوتنیک اسید به‌دلیل مکانیزم‌های خاص می‌تواند سرعت بهبود طبیعی زخم را افزایش دهد. با توجه به اینکه روغن جوجوبا حاوی ویتامین B5 است، استفاده از این روغن موجب می‌شود پوست از ابتلا به عفونت‌ها و باکتری‌ها محفوظ بماند.

۸. مبارزه با قارچ‌ها و عفونت‌ها

روغن جوجوبا- 40 سی سی خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد و در درمان قارچ ناخن شست پای افراد ورزشکار کاربرد دارد. مطالعات انجام‌شده در سال ۲۰۰۵ نشان داد که روغن جوجوبا ضدالتهابی بسیار مؤثر است که می‌تواند علائم و نشانه‌های التهاب را در ناخن‌ها و گوش‌ها کاهش دهد. همچنین پژوهش‌ها نشان می‌دهد روغن جوجوبا که حالت موم‌مانند دارد، سرعت تشکیل زخم را کاهش و سرعت بهبود آن را افزایش می‌دهد.

شما می توانید برای مشاهده دیگر محصولات ما به لینک زیر مراجعه کنید.

فروشگاه آناهیتا شاپ

منبع

توضیحات تکمیلی

برند

روغن جوجوبا- 40 سی سی

تولید کشور

ایران Iran

برند به انگلیسی

argna oil

پروانه بهداشت

دارد

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روغن جوجوبا- 40 سی سی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.